MAURTEN GEL 160 - doos 10 stuks
search
  • MAURTEN GEL 160 - doos 10 stuks

MAURTEN GEL 160 - doos 10 stuks

€ 45,00
incl. btw
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

MAURTEN GEL 160

Gel 160 maakt gebruik van dezelfde Maurten-hydrogeltechnologie waarvan is bewezen dat deze werkt voor atleten - alleen meer, met 40 gram koolhydraten in elk sachet van 65 gram. Dit is nog steeds de Gel, nog steeds de schoonste, nog steeds de echtste, nog steeds geen kleuren en nog steeds geen conserveringsmiddelen! Bovenal is het nog steeds hydrogel.  dat is innovatie!

HOEVEELHEID ENERGIE: 

Ga je lang trainen, heb je een zware wedstrijd. neem meer, zo simpel is het. Gel 160 bevat 40 gram koolhydraten in elk zakje en is voor de sporters die meer energie in elke gel willen. In duursport - om de prestaties te behouden - is het belangrijk om regelmatig te tanken. Soms is het niet makkelijk. We tanken wanneer we kunnen. Hectische races en zware omstandigheden kunnen van invloed zijn op wanneer we proberen te eten en te drinken. Elk tankmoment moet tellen. Hoe verder je gaat, hoe meer koolhydraten je nodig hebt om de prestaties te behouden. Gel 160 helpt atleten de juiste hoeveelheid koolhydraten per uur te bereiken - ongeacht de situatie

HOE WERKT HET? 

GEL 160 is gebouwd op hydrogeltechnologie. De hydrogel zorgt voor een soepel transport van de koolhydraten door de maag naar de darm waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen.

INSTRUCTIES 

Consumeer de gel minuten voor, tijdens en of direct na de activiteit.

INGREDIËNTEN: 

• Water 

• Glucose 

• Fructose

• Calciumcarbonaat 

• Gluconzuur 

• Natriumalginaat 

VOEDINGSFEITEN PER GEL (65 G)

Energie

680 kJ
160 kcal

Vet
– waarvan verzadigde vetzuren

0 g
0 g 

Koolhydraten

– waarvan suiker

40 g
40 g

Proteïne 

0 g 

Zout

0,80 g

4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.