“Ontdek de kracht van sportvoeding en bereik je sportieve doelen met de hoogwaardige producten van het merk Maurten. Ondersteund door de expertise van sportcoach Gregor Stam en fysiotherapeut Evert Timmerman.” 

GS sportvoeding is opgericht door Gregor Stam, een ervaren triatleet en sportcoach en Evert Timmerman, een fysiotherapeut met passie voor bikefittings. “Wij zijn een dynamisch duo en hebben onze kennis en expertise samengebracht om jou te helpen je sportieve doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen.”

Wie is Gregor Stam?

Gregor Stam was 19 toen hij de eerste Nederlandse triatlon won. In datzelfde jaar (1982) deed hij ook mee met de triatlon ‘Ironman’ in Hawaï waar hij 13e werd en een wereldprestatie neerzette. Door vervelende gebeurtenissen tijdens zijn jeugd had Gregor een enorme drijfveer om zichzelf te overwinnen en te bewijzen dat hij ‘iemand’ was. Hij heeft regelmatig gevochten tegen zichzelf en vele mentale en fysieke uitdagingen gekend. 

Tijdens zijn topsportcarrière in de duursport, waar hij nationaal en internationaal veel prijzen won vroeg hij altijd het uiterste van zichzelf om goed te presteren. Inmiddels heeft Gregor alle vervelende gebeurtenissen uit het verleden om weten te zetten naar iets positiefs. Hij coacht atleten die willen presteren in de duursport, maar helpt in combinatie met duursport ook mensen die psychische en lichamelijke problemen hebben. 

“Sport is mijn redding geweest in mijn hele leven en is nog steeds een medicijn om me goed te voelen. Dit wil ik anderen ook meegeven.” – Gregor Stam

Bekijk ook de uitzending van ‘Andere tijden sport’ (16 juli 2023) waar Gregor zijn verhaal vertelt over zijn top sportcarrière. 

https://nos.nl/video/2483089-triatlonkampioen-gregor-stam-pijn-als-medicijn

Wie is Evert Timmerman?

Evert Timmerman begon in 2003 zijn carrière als fysiotherapeut. In zijn praktijk in Almere, de bakermat van de triatlon in Nederland, heeft hij een aparte ruimte waar hij sinds 2021 zijn andere grote passie uitvoert: dynamische bikefittings voor racefietsen en tijdritfietsen. Naast fysiotherapeut en bikefitter is Evert amateur triatleet en weet hij hoe het is om tot het uiterste te gaan. Hij heeft een aantal mooie persoonlijke prestaties op zijn naam staan zoals de LD triatlon van Almere, MD triatlon Geraardsbergen en Walchsee. 

“Wij geloven dat de juiste voeding een cruciale rol speelt bij het bereiken van sportprestaties, maar ook in het herstelproces.” 

– Gregor Stam en Evert Timmerman

Wat maakt GS sportvoeding uniek?

Wij geloven in het merk Maurten en hebben de keuze van sportvoeding zorgvuldig samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek en door te luisteren naar de atleten die we begeleiden. Wij richten ons met de huidige producten van Maurten op de prestaties van triatleten, zwemmers, wielrenners, hardlopers, schaatsers en duursporters. 

Ook hebben we onze eigen jarenlange ervaring in de sport gebruikt bij de productkeuze. Deze zijn namelijk specifiek samengesteld om jouw lichaam te ondersteunen bij intensieve trainingen en wedstrijden. 

Kwaliteit sportvoeding van het merk Maurten

Maak kennis met Maurten sportvoeding, waaronder Maurten drinkmix, Maurten solid energierepen en Maurten gel. Elk product is zorgvuldig samengesteld om de juiste voedingsstoffen te leveren die je lichaam nodig heeft op het juiste moment. 

Met de juiste sportvoeding breng je jouw sportieve prestaties naar een hoger niveau!

Kwaliteit en zuiverheid staan bij ons hoog in het vaandel. Maurten gebruikt hoogwaardige ingrediënten en werkt volgens strikte kwaliteitsnormen. Wij hechten veel waarde aan transparantie, daarom vind je op alle Maurten producten een gedetailleerde lijst met ingrediënten, zodat je precies weet wat je binnenkrijgt.


“Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van hoogwaardige sportvoeding. Jouw succesverhaal is ons succesverhaal.”

Sportbegeleiding

Wij verkopen niet alleen hoogwaardige sportvoeding aan die we zelf ook gebruiken, maar bieden ook deskundige begeleiding. Bij Gregor Stam sportbegeleiding begrijpen wij dat elk individu uniek is en dat je jouw eigen specifieke doelen en uitdagingen hebt. Wij coachen atleten die willen presteren in de duursport, maar helpen je door middel van duursport ook met psychische en lichamelijke problemen.